Avís Legal

Segons l’ establert a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI), aquest avis conté els termes i condicions sota les quals JOAQUIM ALBERTÍ, S.A. ofereix la informació, productes i serveis continguts al seu lloc Web http://www.vinyesdelsaspres.cat als usuaris del mateix.
A l’accedir http://www.vinyesdelsaspres.cat, l’usuari està acceptant els següents termes i condicions. Si vostè com a usuari no acceptés o no estès d’acord amb tots ells, hauria d’ abandonar aquesta pàgina.
A continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web:

Raó social: JOAQUIM ALBERTÍ, S.A.
Residència: ESPAÑA
Adreça postal: c/ Església, 9
17459 Campllong - Girona
Email: vinyesdelsaspres@vinyesdelsaspres.cat
Telèfon: +34 972 463 146
Fax: +34 972 460 662
A17018052

 1. OBJECTE
  L’objecte de http://www.vinyesdelsaspres.cat, és de donar a conèixer els productes i serveis de JOAQUIM ALBERTÍ, S.A., explotació vinícola amb denominació d’ origen Empordà.
   
 2. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
  D’acord a lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem de que les dades de caràcter personal que sol·licitem als nostres usuaris mitjançant els formularis seran inclosos en fitxers informàtics, dels que el titular és JOAQUIM ALBERTÍ, S.A., amb la finalitat de mantenir i gestionar els serveis en el seu cas contractats per l’usuari, així com per informar-los-hi de les activitats, productes i serveis oferts per o a través del lloc web i de la pròpia empresa.

  Els usuaris podran exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant sol·licitud escrita, datada i firmada, amb indicació del seu nom, cognoms, adreça i fotocopia del DNI, dirigits a JOAQUIM ALBERTÍ, S.A., Carrer Església, 9, 17459 Campllong - Espanya.

  També, el titular de les dades autoritza de manera expressa a JOAQUIM ALBERTÍ, S.A. a la fi de que els mateixos puguin ser cedits a empreses que formin part del seu Grup d’empreses per a idèntiques finalitats a les anteriorment indicades. En cas de cessió de dades personals a tercers, es complimentaran els requisits legals aplicables.

  JOAQUIM ALBERTÍ, S.A. mante a les seves instal·lacions, sistemes i fitxers en les degudes condicions per a garantir la seguretat de les dades i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

  La custodia i tractament de les dades personals facilitats per l’usuari a terceres persones o entitats proveïdores del lloc web correspon exclusivament a aquelles i, en conseqüència, a l’exercici dels corresponents drets d’accés, rectificació, cancel·lació u oposició tindrà de fer-se front a aquelles persones, úniques responsables del seu magatzematge i tractament automatitzat.
   
 3. EXACTITUD DE LA INFORMACIÓ
  JOAQUIM ALBERTÍ, S.A. no garanteix que la informació continguda en el lloc web sigui exacta, vigent o completa. Tota la informació ha estat aportada amb la màxima fidelitat.

  Les informacions i continguts existents poden ser canviats o retirats sense previ avis. Igualment es podran realitzar millores o canvis en els productes, serveis, disseny o programes utilitzats per al seu funcionament en qualsevol moment i sense previ avis.
   
 4. PROPIETAT INTEL·LECTUAL E INDUSTRIAL
  Tota la informació continguda en aquesta web (incloent-hi texts, imatges, dissenys, estructura, combinacions de colors, logotips, animacions, fitxers d’àudio i vídeo, dissenys gràfics o codis en llenguatge HTML, JAVA, JAVA Script, FLASH, entre altres) són propietat intel·lectual i la propietat correspon a JOAQUIM ALBERTÍ, S.A.

  Qualsevol infracció de les prohibicions i limitacions esmentades anteriorment es considerarà infracció dels drets de propietat de propietat intel·lectual de JOAQUIM ALBERTÍ, S.A., i això donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes per a aquell propòsit.
   
 5. EXEMPCIÓ de RESPONSABILITAT
  El lloc web no és responsable de cap pèrdua o dany, ja sigui directa o indirecta, accidental o conseqüents, causats per l'accés a o per l'ús del mateix, de les informacions contingudes, dels productes o serveis oferts en el mateix per tercers o qualsevol connexió feta a altres pàgines o llocs des d’aquest.

  JOAQUIM ALBERTÍ, S.A. no es fa responsable dels possibles errors que es produeixin mitjançant l’ús de versions de navegadors no actualitzades, o de les conseqüències que puguin sorgir de la utilització incorrecta o mal funcionament del navegador, ni es responsabilitza o garanteix, de manera implícita o explícita, que l’accés sigui ininterromput o que estigui lliure d’error.
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACEPTAR