ENOTURISME VISITEU-NOS !!!!

  • Vinyes dels Aspres
 

Cantallops - Alt Empordà

El celler Vinyes dels Aspres està situat al municipi de Cantallops, a l’Alt Empordà. En aquest racó especialment agrest es troben les vinyes, totes de propietat familiar des de fa generacions. El celler afavoreix les varietats tradicionals, més adaptades al país i amb una personalitat més atrevida, per diferenciar els seus vins i fer-los més singulars.

David Molas, responsable del celler, us mostrarà les vinyes més properes, us guiarà per les instal·lacions i us explicarà els processos d’elaboració dels vins. La visita continuarà pel nou celler de vinificació i per l’antic celler de criança. Posteriorment, al menjador de la casa tastareu tots els vins d’elaboració pròpia i a la botiga tindreu l’opció de comprar-ne.

La duració de la visita és d’1 hora i 30 minuts i inclou una degustació dels vins

La visita al celler es pot complementar (en aquest cas, sense guia) amb el descobriment de l’entorn natural i arquitectònic, particularment el poble de Cantallops, el castell de Requesens i el parc natural de l’Albera. A Cantallops i a Requesens, a més, hi ha diversos establiments de restauració que ofereixen la possibilitat de completar la jornada amb un bon àpat.

El preu de la VISITA I TAST és de 20 €, aquest consta de  visita a les Vinyes properes i al celler i tast de 7 vins

El preu del TAST DE PAISATGE és de 35 €, aquesta consta de visita a les Vinyes, oliveres, Visita al Celler i tast de 7 Vins amb degustació de formatges, embotits i productes dolços de proximitat.

Cal confirmar prèviament per telèfon al 619 741 442 o al correu electrònic: dmolas@vinyesdelsaspres.cat