Visiteu-nos

  • celler1
  • Celler Vinyes dels Aspres
  • celler2
  • celler3
  • celler4
 

Cantallops - Alt Empordà

El celler Vinyes dels Aspres està situat al municipi de Cantallops, a l’Alt Empordà. En aquest racó especialment agrest es troben les vinyes, totes de propietat familiar des de fa generacions. El celler afavoreix les varietats tradicionals, més adaptades al país i amb una personalitat més atrevida, per diferenciar els seus vins i fer-los més singulars.

David Molas, responsable del celler, us mostrarà les vinyes més properes, us guiarà per les instal·lacions i us explicarà els processos d’elaboració dels vins. La visita continuarà pel nou celler de vinificació i per l’antic celler de criança. Posteriorment, al menjador de la casa tastareu tots els vins d’elaboració pròpia i a la botiga tindreu l’opció de comprar-ne.

La duració de la visita és d’1 hora i 30 minuts i inclou una degustació dels vins

La visita al celler es pot complementar (en aquest cas, sense guia) amb el descobriment de l’entorn natural i arquitectònic, particularment el poble de Cantallops, el castell de Requesens i el parc natural de l’Albera. A Cantallops i a Requesens, a més, hi ha diversos establiments de restauració que ofereixen la possibilitat de completar la jornada amb un bon àpat.

El preu de la visita i tast és de 18 €

El preu dela visita i tast de paisatge és de  30 €