En aquesta contrada, especialment agresta i eixuta, és on tenim les nostres vinyes, totes elles de propietat familiar des de fa generacions. Disposem d’una trentena d’hectàrees inscrites a la Denominació d’Origen Empordà, amb una mitjana d’edat de trenta anys, que es distribueixen en catorze parcel·les. En elles s’hi treballa bàsicament les varietats autòctones més característiques: garnatxa i carinyena i un xic de picapoll, així com també cabernet sauvignon, syrah i merlot. Aquest tipus de ceps, plenament adaptats al terreny i la climatologia permeten elaborar la gamma completa de vins i en concret cal destacar la gran versatilitat de la garnatxa, a la que a l’Empordà anomenem Lledoner, i que trobem tant en variant negra com roja o blanca.
La conjunció de la terra i la tramuntana condicionen d’una forma molt notable el rendiment de les vinyes, essent la producció mitjana inferior als dos quilos per cep. Aquest component, juntament amb un acurat maneig agronòmic i el posterior tractament del raïm al celler, esdevenen clau per a l'obtenció de bons vins.