Vi de panses

Vi de panses

Dolç

Vi de panses
2000
FITXA TÈCNICA

Dolç 2000

NOTA DE TAST

Des del vessant òptic aquest vi es mostra amb una coloració rogenca i fustosa assimilable a l'arrel de cirerer envellida. L'esquema aromàtic és ampli i matisat amb referències clares i diàfanes de flor d'ametller, matafaluga, ametlla torrada i nou de macadàmia. A la boca una textura cremosa i una dolçor subtil donen una gran finor i un bon equilibri al producte amb la incorporació de caràcters gustatius de diferents fruits secs. La persistència és llarga i de gran franquesa.

Alcohol: 15 %

COMPOSICIÓ VARIETAL

Varietat comp. g/cep
Garnatxa Roja 100% 1960 g

VINYA

La vinya de Les corts es troba a la part oriental de municipi de Cantallops, al costat del camí dels Solers, en una zona d'aspres caracteritzats per uns terrenys rocallosos de granits i pissarres, de poca fondària i amb un contingut baix en matèria orgànica.

La textura del sòl és franco-arenosa, amb un pH àcid i amb una proporció de calça activa pràcticament nul·la.

VEREMA

Entre el 10 i el 12 de setembre es van seleccionar els 5087 Kg usats per a l'elaboració  d' aquest vi. Tota la collita es va realitzar a mà, en caixes de 5 Kg.

VINIFICACIÓ

Un cop veremat, les caixes de raïm es col·locaren a cobert de la pluja i el raïm es va deixar assecar durant 59 dies. Posteriorment es varen premsar, com si es tractés de raïm fresc, els 2538 Kg de panses resultants de la dessecació.

El most obtingut, concentrat en sucres, va fermentar lentament durant mesos en dipòsit d' inox fins a obtenir de forma natural aquest particular vi de licor.

El coeficient final entre el pes del raïm elaborat i el vi de panses obtingut va ser del 23%.

CONTINGUT SUCRES

176 g/l

PRESENTACIÓ

Caixa de cartró de 3 ampolles. Ampolla bordalesa de  500 ml.

Tap tipus bolet.

PRODUCCIÓ

2340 ampolles numerades

www.vinyesdelsaspres.cat  Requesens,7 -17708 Cantallops (Girona)

Telf. 619 74 14 42

FITXA TÈCNICA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACEPTAR