S'Alou
Criança Negre

Criança Negre 2018
NOTA DE TAST
Visualment és un vi amb força capa d'un color roig granat.
Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica.
A la boca tú una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, ametlla i cafè. Equilibrat i rotund, sedós, ofereix una persistència considerablement llarga.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. |
---|---|
Garnatxa Negra | 66 % |
Syrah | 34 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 18 octubre de 2019, moment en què s'ompliren les 12 bótes noves de roure d' europeu de 225 l i 2 bótes noves de roure europeu de 600 l. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 10 mesos.
EMBOTELLAT
12 d' agost de 2020
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d'1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm. Tap de suro procedent de les nostres suredes.
PRODUCCIÓ
5460 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat
Requesens, 7 | 17708 Cantallops (GIRONA)
T 619 74 14 42


NOTA DE TAST
Visualment és un vi amb força capa d'un color roig granat.
Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica.
A la boca tú una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, ametlla i cafè. Equilibrat i rotund, sedós, ofereix una persistència considerablement llarga.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. |
---|---|
Garnatxa Negra | 66 % |
Syrah | 34 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 18 octubre de 2019, moment en què s'ompliren les 12 bótes noves de roure d' europeu de 225 l i 2 bótes noves de roure europeu de 600 l. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 10 mesos.
EMBOTELLAT
12 d' agost de 2020
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d'1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm. Tap de suro procedent de les nostres suredes.
PRODUCCIÓ
5460 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat
Requesens, 7 | 17708 Cantallops (GIRONA)
T 619 74 14 42
Criança Negre 2016
NOTA DE TAST
Visualment és un vi cobert i ofereix un color roig granat. Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, dàtil, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica. A la boca és d´una mineralitat subtil i delicada, amb una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, festuc i cafè en gra. Equilibrat i rotund, sedós i ofereix una persistència considerablement perllongada.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. |
---|---|
Garnatxa Negra | 100 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 15 d' abril de 2017, moment en què s'ompliren les 6 bótes noves de roure d' Allier. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 14 mesos.
EMBOTELLAT
1 de juliol de 2018
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d' 1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm.
PRODUCCIÓ
1628 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat Requesens,7 -17708 Cantallops (Girona)
Telf. 619 74 14 42


NOTA DE TAST
Visualment és un vi cobert i ofereix un color roig granat. Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, dàtil, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica. A la boca és d´una mineralitat subtil i delicada, amb una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, festuc i cafè en gra. Equilibrat i rotund, sedós i ofereix una persistència considerablement perllongada.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. |
---|---|
Garnatxa Negra | 100 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 15 d' abril de 2017, moment en què s'ompliren les 6 bótes noves de roure d' Allier. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 14 mesos.
EMBOTELLAT
1 de juliol de 2018
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d' 1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm.
PRODUCCIÓ
1628 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat Requesens,7 -17708 Cantallops (Girona)
Telf. 619 74 14 42
Criança Negre 2015
NOTA DE TAST
Visualment és un vi cobert i ofereix un color roig granat. Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, dàtil, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica. A la boca és d´una mineralitat subtil i delicada, amb una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, festuc i cafè en gra. Equilibrat i rotund, sedós i ofereix una persistència considerablement perllongada.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. | ||
---|---|---|---|
Garnatxa Negra | 60 % | ||
Carinyena | 20 % | ||
Syrah | 20 % | ||
Cabernet Sauvignaon | 20 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 15 d' abril de 2016, moment en què s'ompliren les 6 bótes noves de roure d' Allier. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 14 mesos.
EMBOTELLAT
10 de juny de 2017
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d' 1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm.
PRODUCCIÓ
1682 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat Requesens,7 -17708 Cantallops (Girona)
Telf. 619 74 14 42


NOTA DE TAST
Visualment és un vi cobert i ofereix un color roig granat. Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, dàtil, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica. A la boca és d´una mineralitat subtil i delicada, amb una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, festuc i cafè en gra. Equilibrat i rotund, sedós i ofereix una persistència considerablement perllongada.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. | ||
---|---|---|---|
Garnatxa Negra | 60 % | ||
Carinyena | 20 % | ||
Syrah | 20 % | ||
Cabernet Sauvignaon | 20 % |
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 15 d' abril de 2016, moment en què s'ompliren les 6 bótes noves de roure d' Allier. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 14 mesos.
EMBOTELLAT
10 de juny de 2017
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d' 1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm.
PRODUCCIÓ
1682 ampolles numerades de 750 ml
www.vinyesdelsaspres.cat Requesens,7 -17708 Cantallops (Girona)
Telf. 619 74 14 42
Criança Negre 2014
NOTA DE TAST
Visualment és un vi cobert i ofereix un color roig granat. Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, dàtil, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica. A la boca és d´una mineralitat subtil i delicada, amb una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, festuc i cafè en gra. Equilibrat i rotund, sedós i ofereix una persistència considerablement perllongada.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. | Vinya | Edat vinya |
---|---|---|---|
Garnatxa Negra | 60% | Salou | 37 anys |
Carinyena | 20% | Cofins | 37 anys |
Syrah | 20% | Mallolet | 12 anys |
VINYES
Les vinyes de Salou, Mallolet i Cofins es troben a la part oriental del municipi de Cantallops, en una zona d' aspres caracteritzats per uns terrenys rocallosos de granits i pissarres, de poca fondària i amb un contingut baix en matèria orgànica.
La textura dels sòls és franco-arenosa, amb un pH àcid i amb una proporció de calç activa pràcticament nul·la.
VEREMA
La Garnatxa es va veremar el dia 15 de setembre, Syrah es va veremar el dia 8 de setembre i la Carinyena el dias 27 de setembre respectivament. Tota la collita es va realitzar a mà.
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 15 d' abril de 2015, moment en què s'ompliren les 5 bótes noves de roure d' Allier. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 14 mesos.
EMBOTELLAT
10 de juliol de 2016
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d' 1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm.
Ampolla bordalesa especial de 1500 ml. Tap de suro extra de 49 mm.
PRODUCCIÓ
1212 ampolles numerades de 750 ml
133 ampolles numerades de 1500 ml
www.vinyesdelsaspres.cat Requesens,7 -17708 Cantallops (Girona)
Telf. 619 74 14 42


NOTA DE TAST
Visualment és un vi cobert i ofereix un color roig granat. Des del vessant aromàtic evoca notes de confitura de móra, farigola assecada, pa torrat, dàtil, canyella i codonyat, damunt d´una base lleugerament balsàmica. A la boca és d´una mineralitat subtil i delicada, amb una estructura molt ben treballada on s´hi troben tocs confitats, de caramel, festuc i cafè en gra. Equilibrat i rotund, sedós i ofereix una persistència considerablement perllongada.
Alcohol: 15%
COMPOSICIÓ VARIETAL
Varietat | Comp. | Vinya | Edat vinya |
---|---|---|---|
Garnatxa Negra | 60% | Salou | 37 anys |
Carinyena | 20% | Cofins | 37 anys |
Syrah | 20% | Mallolet | 12 anys |
VINYES
Les vinyes de Salou, Mallolet i Cofins es troben a la part oriental del municipi de Cantallops, en una zona d' aspres caracteritzats per uns terrenys rocallosos de granits i pissarres, de poca fondària i amb un contingut baix en matèria orgànica.
La textura dels sòls és franco-arenosa, amb un pH àcid i amb una proporció de calç activa pràcticament nul·la.
VEREMA
La Garnatxa es va veremar el dia 15 de setembre, Syrah es va veremar el dia 8 de setembre i la Carinyena el dias 27 de setembre respectivament. Tota la collita es va realitzar a mà.
VINIFICACIÓ
L' elaboració es va realitzar separadament per a cada varietat. Després de desrapar i aixafar els raïms, el període de fermentació i maceració pel·licular en dipòsits d'acer inoxidable es va perllongar 26 dies de mitjana.
La temperatura controlada de fermentació va ser de 24º C de mitjana. El rendiment vi / raïm va ser del 50 %, sense comptar el vi de premsa que no es va aprofitar per a aquest cupatge. Després del sagnat es va deixar en repòs en tines d' inox fins el 15 d' abril de 2015, moment en què s'ompliren les 5 bótes noves de roure d' Allier. Les bótes procedeixen de diferents artesans del nord de França on es van fabricar fent-hi un lleuger torrat interior. Aquest vi va reposar en fusta durant 14 mesos.
EMBOTELLAT
10 de juliol de 2016
PRESENTACIÓ
Caixa de fusta d' 1 o de 6 ampolles. Ampolla bordalesa especial de 750 ml. Tap de suro extra de 49 mm.
Ampolla bordalesa especial de 1500 ml. Tap de suro extra de 49 mm.
PRODUCCIÓ
1212 ampolles numerades de 750 ml
133 ampolles numerades de 1500 ml
www.vinyesdelsaspres.cat Requesens,7 -17708 Cantallops (Girona)
Telf. 619 74 14 42